Wax Tailor @ Club Midi

Wax Tailor @ Club Midi
Sam, 2013-03-02

Wax Tailor in Club Midi Sambata, 2 Martie 2013 incepand cu orele 23:00. Opening Act: Marwan Dua, Afterparty: Adub. 

Pret bilet 50 Lei | Nr. de bilete este limitat la 650 datorita amplasarii scenei dedicata lui Wax Tailor si orchestrei.

 

Concurs:

Punem la bataie 2 invitatii la eveniment. Lasa un comentariu in campul de mai jos iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Bafta!

 

WAX TAILOR

Conducător abil al trip-hop-ului franțuzesc și al hip-hop-ului cinematic, Wax Tailor a fost pe bună dreptate proclamat în cei câțiva ani de la debut drept unul dintre ambasadorii de preț al scenei internaționale franțuzești. S-a impus, după 3 albume (din care 2 recompensate cu discul de aur) şi în jur de 400 de concerte în 50 de ţări.

 

Un artist independent prin excelență, sub toate fațetele sale magice, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil. Debutul lui Wax Tailor, LP-ul "Tales of the Forgotten Melodies" a fost foarte apreciat in intreaga lume, iar cu "Hope & Sorrow", francezul si-a confirmat pozitia pe scena internationala.

 

Acesta este adesea pozitionat din punct de vedere muzical alaturi de DJ Shadow, Portishead si RJD2 fiind deseori considerat liderul scenei de trip-hop şi hip-hop cinematic. Ultimului sau album, “Dusty Rainbow From The Dark” ne conduce pe cărările nebănuite ale trip-hop-ului psihedelic si baroc. Wax Tailor va concerta live la Club Midi alaturi de formatia The Dusty Rainbow Experience.

 

 


Marwan Dua: (Dubios Underground Association)

Stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti...