Vaya Con Dios @ Sala Sporturilor

Vaya Con Dios @ Sala Sporturilor
Mie, 2013-03-13

Vaya Con Dios la Sala Sporturilor Horia Demian Cluj Napoca Miercuri, 13 Martie 2013. Un eveniment organizat de Amprenta Advertising. Informatii despre bilete in curand.

 

Vaya Con Dios

Vaya Con Dios isi anunta retragerea printr-un megaturneu, “Farewell Tour”, care-i va aduce pe belgieni pentru ultima oara in Romania, insa pentru prima data la Cluj-Napoca in primavara anului viitor.


Dupa succesele inregistrate in anii precedenti in Romania, Dani Klein si colegii sai de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care-si iau adio de la fani, sustinand doua concerte la Cluj-Napoca si Bucuresti.

Trupa incheie astfel 27 ani de cariera glorioasa. Vaya con Dios este actualmente cea mai cunoscuta trupa belgiana. Hituri precum What’s a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na se aud constant pe toate posturile de radio; turneele trupei au traversat globul din Rusia pana in Angola. In total, trupa a inregistrat pana acum vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si 3 milioane de single-uri.
Pe data de 13 martie 2013 vom putea asculta pentru prima si ultima data la Cluj-Napoca hiturile care au consacrat celebra trupa belgiana in cadrul unui spectacol exceptional.