Caleidoscop Muzical @ Boiler Club

Caleidoscop Muzical @ Boiler Club
Sam, 2013-03-02

Caleidoscop Muzical in Boiler Club Sambata, 2 Martie 2013 incepand cu orele 22:00. Pret bilet: 10 Ron.

 

Concurs:

Punem la bataie 5 invitatii la eveniment. Lasa un comentariu in campul de mai jos iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Bafta!

 

Încălzirea: SLIMROCKA

MAIN: DJ K-LU

După: BREAD & BUTTER


Vă salutăm voios și vă anunțăm că Boiler Club va găzdui o nouă ediție a revoluționarei petreceri intitulate CALEIDOSCOP MUZICAL.

 

După cum bine știți, Boiler Club este o sursă inepuizabilă de creație muzical-artistică și o vie mărturie a spiritului muzical revoluționar. Tocmai de aceea, vă invităm pe voi, fii și fiice ai patriei, să petreceți alături de noi și de un maestru incandescent al momentului – DJ K-LU!

 

Locul e deja propice. Boiler e la subsolul unei fabrici, actuală uzină artistică. Astfel, prin spirit de solidaritate și mult entuziasm, vom reînvia timpurile trecute, dar nu și uitate. Vom reîmbrăca blugii prespălați și încălța adidași albi originiali, vom trage fum dintr-un Kent lung și ne vom reaminti de muzica veche dansând pe ritmuri curajos înnoite.

Schimbul TREI va fi schimbul din care VREI să faci parte.

 

Prin acest nou concept de petrecere, CALEIDOSCOP MUZICAL, dorim să dăm lumii un exemplu strălucit, să lăsăm urmașilor noștri o zestre de frumos și util și să îi cinstim pe acei care, prin devotament și abnegație, rămân fideli Boiler Clubului și muzicii de calitate.

Vă așteptăm negreșit într-un loc care promovează, cu stoicism și vitejie, muzică inteligentă pentru oameni inteligenți, sâmbătă, 2 martie, la CALEIDOSCOP MUZICAL!