Alan & Kepa @ Xen

Alan & Kepa @ Xen
Vin, 2013-02-22

Concert Alan & Kepa in Club Xen Vineri, 22 Februarie 2013 incepand cu orele 22:00. Pret bilet: 10 Ron.

 

Vineri, 22 februarie, va asteptam la concertul de lansare al albumului “Tabu” semnat ALAN & KEPA in club Xen Culture Place.

 

ALAN&KEPA:

Alan (Anghel Alan) impreuna cu Kepa (Pirvu Dan) pun bazele studio-ului PacPac in anul 2006, insa din cauza factorului financiar au mai durat 2 ani pana la deschidere. Au urmat 3 ani de “antrenamente” in care au fost inregistrate peste 150 de piese solo (ALAN / KEPA) dar si impreuna sub numele de ALAN & KEPA.

 

In anul 2011 incep sa lucreze la albumul “TABU” iar in paralel lanseaza pe internet cate o piesa la fiecare 2 saptamani. Au urmat si 3 videoclipuri ( “Japca”,”Asalt” ft. Estradda&Qishta,”Macadam”).

Anul 2012 incepe cu videoclipurile “O ultima speranta” ft. DOC si “Atac cerebral” ft. Chimie & Dj. Undoo realizate de Trandafilm, acestea fiind colaborari ce apar pe albumul “TABU”, album pe care ii mai gasiti pe Subsemnatu, Karie, Estradda, Stress iar la productie pe DOOT, Fanas, Span, Sonny, Kov si bineinteles ALAN & KEPA.

 

In vara aceluiasi an apare videoclipul piesei “Sar catele” , piesa realizata de ALAN & KEPA impreuna cu DOC, STRESS, CERBU’, DELIRIC, avand acceptul casei de discuri NoHatsNoHood din Anglia pentru a folosi instrumentalul. Piesa dar si videoclipul au fost realizate doar pentru internet din pasiune.

 

Septembrie 2012 ALAN & KEPA lanseaza albumul “TABU”.”