Review Camorra Bar

Review Camorra Bar

Acum cateva zile am avut ocazia de a vizita Camorra Bar, un barulet deschis recent - in Octombrie 2012 - si situat in mijlocul studentimii, mai exact pe Strada Hasdeu, nr 57A.


Desigur, odata ce auzi termenul Camorra nu ai cum sa nu il asociezi cu organizatia criminala – societatea secreta originara in Italia. Cert e ca am fost placut surprinsi sa vedem tema materializata in decorul barului pana la ultimele detalii.

 


Unu la mana, barul este situat la etajul unei cladiri, oarecum ascuns de ochii oricarui trecator, ceea ce deja te duce cu gandul la o societate secreta. Ideea e sustinuta si de faptul ca barul se desfasoara pe doua etaje, ceea ce ii confera un anumit grad de intimitate.

 


Doi la mana, tema e sugestiva prin cromatica barului: negru-rosu si putin alb si prin spray-paint-urile de pe perete: mafioti, jocuri de poker, medii intunecoase, palarii prafuite, orase surprinse noaptea. Si desigur, iluminatul este difuz, ceea ce-ti induce o stare de confort.

 


Ajunsi aici am fost intampinati de o chelnerita frumusica, amabila si binevoitoare. Am comandat un Virgin Colada si o Cafea Segafredo, ambele s-au dovedit a fi bunicele. Despre preturile barului va spunem ca sunt extreme de rezonabile, ca pentru studenti. Un Vodka Juice costa 6 lei, un Jagerbull & Jagerapple tot 6 lei, un Whisky Energy 6 lei, Berea Casei la 1L 6 lei, Ursus si Timisoreana costa 3,5 lei.


In cadrul evenimentului din fiecare Miercuri (Beer, Tequilla & Jager Party) shoturile sunt la 2 lei, iar daca ii vizitati intre orele 10:00 – 18:00 aveti parte de un espresso si o doza din gama Coca-Cola la oferta de 5 lei. Ieftin, right?


Pe langa toate cele mentionate mai sus si pe langa bauturile care se gasesc in mod normal intr-un bar, am observat Absinth si o gama variata de ceaiuri (cu siguranta data viitoare voi incerca un ceai de peppermint).

 


Per total Camorra este un bar comod, cu o atmosfera placuta si preturi extrem de bune, ceea ce-l face demn de vizitat.